Serier

Stargate – en fascinerende science fiction serie

Stargate er en uforglemmelig science fiction serie. Denne populære science fiction serie startede egentlig som en film af samme navn, men blev siden udbygget til en tv-serie. Serien består af tre dele, Stargate SG-1, Stargate Atlantis og Stargate Universe. Disse tre dele foregår forskellige steder i universet. Alle tre dele kan nu købes på DVD, så der er nok til rigtig mange timers god underholdning, som ingen science fiction fan bør gå glip af.

Stargate SG-1

Handlingen i SG-1 serien fortsætter, hvor den oprindelige Stargate film sluttede. Daniel Jackson, hovedpersonen fra Stargate filmen fortsætter med at besøge forskellige ukendte planeter og civilisationer sammen med sit team. De rejser gennem en stjerneport, og de farefulde eventyr de kommer ud for på deres utallige rejser, er alle meget fascinerende og underholdende. Serien er en rigtig klassiker, som man kan se igen og igen.

Stargate Atlantis

Stargate Atlantis rummer på utroligt flotte visuelle effekter. Den finder sted på en rumstation, som blev bygget af the Ancients, en ældgammel menneskelignende civilisation ude i rummet. En gruppe fra jorden slår sig ned på rumstationen, mens de rejser ud gennem stjerneporten til forskellige planeter i den nye galakse.

Stargate Universe

Stargate Universe er mere mørk og dyster end de foregående Stargate serier, men er samtidig virkelig interessant. En gruppe fra jorden havner på rumskibet Destiny uden at være i stand til at rejse tilbage til jorden. Rumskibet er ligesom Atlantis bygget af the Ancients, men er endnu ældre. Opholdet på rumskibet bliver til en indbyrdes kamp mellem besætningsmedlemmerne. De kæmper for at overleve, og på samme tid udforsker de det mystiske rumskib og universet omkring dem.